0

I'm using Joomla! 3.10.6 and Virtuemart 3.8.9 with PHP 7.4.27. On the product details page, I linked the manufacturer logo to the manufacturer products page, but the link Itemid is wrong.

Here is the code I implemented:

<?php 
if (VmConfig::get('show_manufacturers', 1) && !empty($this->product->virtuemart_manufacturer_id)) {
    JRequest::setVar('virtuemart_manufacturer_id',$this->product->virtuemart_manufacturer_id,'GET');
    $model = VmModel::getModel('manufacturer');
    if ($this->product->virtuemart_manufacturer_id !=0 ) {
        $manufacturer = $model->getManufacturer();
        $model->addImages($manufacturer, 1);
        $manlink = JRoute::_('index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=0&virtuemart_manufacturer_id='.$manufacturer->virtuemart_manufacturer_id, FALSE); 
        if (substr($manufacturer->images[0]->file_url, -1) !='/') { 
            $this->manufacturerImage = $manufacturer->images[0]->displayMediaThumb('class="manufacturer-image"', false);
            ?>
            <a class="manufacturer" href = "<?php echo $manlink; ?>"><?php echo $this->manufacturerImage; ?></a>
            <?php
        }
    }
}
?>

Like this, the link Itemid is the same as the one in the product page. So it isn't the manufacturer menu Itemid.

Could you help me to create a code to auto assign the correct Itemid for the manufacturer menu?

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.