0

On my site there are 2 types of categories:

the first has link mysite.com/id-category and in this case I cannot see the content of the page (the div with id "t3-mainbody" is missing in the generated HTML code).

The second type of category has link mysite-com/category and this works.

At the same time, the articles of the first category (link like mysite.com/id-category/id-article) don't work (the div with id "t3-mainbody" is missing in the generated HTML code), but the articles of the second category work (link likemysite-com/category/article).

I use Joomla 3.9.19 and the Purity III theme (t3 framework).

How can I fix the first type of links?

  • 1
    Do you have the menu item created for the category? Please provide us more info so that we can help you with your problem. – Thiago Guimarães Jun 13 at 17:23
  • 1
    Ok, I have understood the problem: if a category hasn't his menù item, all the articles of that category are broken. Thanks! – Giovanni de Maria Jun 14 at 10:57
  • You are welcome. I'm glad you solved your problem. – Thiago Guimarães Jun 14 at 12:53
0

Try this: Global Configuration > Search Engine Friendly URLs: OFF

Do the "broken" pages now work?

Content > Articles > Options > "Integration" tab

"URL Routing" - is this set to Legacy or Modern? If "Modern" is set, what is "Remove IDs from URLs" set to?

| improve this answer | |
  • An "answer" with this many question marks in it is usually Not An Answer. If you would like to ask the OP for additional question details, please do so as a comment instead of an answer. Please only answer after the question has provided sufficient clarity to confidently give an answer. – mickmackusa Jul 14 at 14:23

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.