3

Somehow, Joomla removes img tags from the HTML code of modules loaded in article content by {loadmodule} or Modules Anywhere and I can't find a way to stop it.

I have a Joomla 3.8.2 site where there is a module called Bootstap Tabs which simply shows articles in tabs so each tab is one article. Each of these articles is used to load a single module using {loadmodule}. That module is of type Articles Newsflash Advanced 1.5.6 (mod_articles_news_adv) and simply shows some fixed number of titles and intro texts from articles from given category. It should also show intro images. When I use Articles Newsflash Advanced modules in a standard way, everything works fine. But in this multiple-inculsion way img tags are stripped away. And I mean that they are stripped away regardless of where are they placed in the HTML code of the override.

So, in short:

  • OK: module shows list of articles with imgs;
  • Error: module shows article that loads another module which shows list of articles - img tags are stripped away.

What I tried to do:

  • I tried to put img tags in the strangest places in HTML override of mod_articles_news_adv to find what exactly is being filtered - and it seems that it's all of module's HTML code;
  • I tried to use some alternative to {loadmodule}, I used Modules Anywhere but problem remained.

EDIT: There is some related question in Joomla SE, looks like the same problem.

3

It seems that Bootstap Tabs was stripping images. In the Item Settings tab of this module there is Show Content Images setting and it was set to No while it should be set to Yes.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.