3

I recognised on my page the mod_login is not shown correctly: In the original php (modules/mod_login/tmpl/default.php (line 33) files it looks like

 <input id="modlgn-username" type="text"
 name="username" class="input-small" tabindex="0" size="18"
 placeholder="<?php echo JText::_('MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME'); ?>" />

But in the rendered version in Chrome, Firefox and Edge it is show in this

 <div class="controls">
 <div class="input-prepend">
      <span class="add-on">
            <span class="icon-user hasTooltip" title="Benutzername"></span>
                <label for="modlgn-username" class="element-invisible"> 
                     Benutzername
                </label>
            </span>
    <!-- ___RL_PROTECTED___PGlucHV0IGlkPSJtb2RsZ24tdXNlcm5hbWUiIHR5cGU9InRleHQiIG5hbWU9InVzZXJuYW1lIiBjbGFzcz0iaW5wdXQtc21hbGwiIHRhYmluZGV4PSIwIiBzaXplPSIxOCIgcGxhY2Vob2xkZXI9IkJlbnV0emVybmFtZSIgLz4KCQkJCQk=___RL_PROTECTED___ -->
  </div>
  </div>

The above shown input tag was replaced by this RL_PROTECTED Comment. Does anybody know remove this behavior? Or is there a plugin missing?

Thank you

1

I had the same problem, updating Regular Labs's Email Protector plugin to the latest version (4.1.6) fixed the issue for me. Thanks n.h. for the hint!

3

You probably have an extension from Regular Labs installed.

Just make a search inside plugins. Go to extensions->plugins and search, for instance, per 'regular'.

If any, they should be listed.

Hope it helps.

  • This worked for me very well. Thank you very much – Deepblue May 23 '17 at 9:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.