2
  • Joomla 3.6.5
  • Joomshaper Helix 3 Template link
  • FavimageHover Module link

I have the FavimageHover module installed on my site, it works great until I try and add images via the front-end. There seems to be some sort of conflict when I edit the module causing a transparent full page modal to appear on screen. No matter where I click on screen a 'browse for image' popup appears.

It also seems like the 'select image' fields aren't displaying correctly.

I'm not sure if this is a CSS or JS issue, or even where to start troubleshooting it! When I click the tab and inspect the page I can see the following code appear in the console;

<a class="modal btn" title="Select" href="/dod-dev/&#10;index.php?option=com_jce&amp;view=editor&amp;plugin=browser&amp;standalone=1&amp;aebdb3fbff9f8582404c47be1b302cad=1&amp;context=23&amp;filter=images&amp;fieldid=jform_params_upload_image6&amp;folder=" rel="{handler: 'iframe', size: {x: 800, y: 500}}">Select</a>

I don't see any errors in the console.

When I edit this module via the back end all is well. I am using the standard Joomla module manager. I should not that i've tried the default Protostar template and it works perfectly.

I have included a few images, hopefully someone can help? I'm lost :/

Only happens when I click this tab only heppens when I click this tab These fields don't look to be displaying correctly and you can see the 'select' text appear on the top of the page these fields don't look to be displaying correctly and you can see the 'select' text appear on the top of the page This appears when I click anywhere on screen this appears when I click anywhere on screen

2

Well the only solution / workaround I have found so far is to assign a different template when editing modules via the front end.

Thanks to Regular Labs Advanced Template Manager I was able to use the default Joomla Protostar template for front end module editing only.

This is achieved by assigning the template as default whenever a particular URL is visited (i.e /com_config&controller). This option is available in the 'assignments' section of the AMM component.

This seems to be working so far, unless someone can see a reason as to why it wouldn't?

I have given up on trying to troubleshoot the JS / CSS issue - this is much easier.

  • 1
    On JSE Github repository you can find Editor Template plugin github.com/Joomla-StackExchange/editorTemplate which forces article editing page to use a specific template. – Mikan Feb 15 '17 at 14:07
  • That looks perfect @Mikan thanks! I've never seen this before. Hopefully it's not just limited to the article editor page, and will work with the module editor page too. – jonboy Feb 15 '17 at 14:10
  • You're welcome mate. If I remeber correctly, it was based on JSE Q joomla.stackexchange.com/questions/18441/… , and made by @webchun . I haven't tested it by myself, but it certainly looks promising for that specific case scenario. – Mikan Feb 16 '17 at 8:29

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.